Lid inschrijven.

Wil je graag lid worden?

De inschrijvingen voor het volgend scouts-jaar starten binnenkort! 

  • Vanaf 1 Juni 2020 kunnen broers en zussen van huidige leden, alsook kinderen van oud-leiding, zich inschrijven. Via een formulier dat op de website zal verschijnen. De voorrangsperiode duurt exact één maand. 
  • Vanaf 1 juli 2020 kunnen ook alle andere nieuwe leden worden ingeschreven. Ook via de website. 
  • Wie op de huidige wachtlijst staat, krijgt nog tot 15 mei om de plaats te bevestigen. Nadien worden niet-bevestigde wachtlijst-plaatsen automatisch verwijderd. Het is niet mogelijk om nu nog op de wachtlijst in te schrijven. 
  • Herinschrijvingen voor het volgend scoutsjaar starten na de zomerkampen!

Bij de leidingsverdeling (eind juli/begin augustus) sluiten we de inschrijvingen af. Afhankelijk van het aantal leiding besluiten we dan hoeveel nieuwe leden we kunnen toelaten. Om het steeds fijn en verantwoordelijk te houden voor leden en leiding! Onze huidige richtlijn is 15 leden per geboortejaar. 

Meer vragen? Stel ze gerust aan [email protected]! Of bel de groepsleiding gerust op, telefoonnummers vind je op de website. 

 

Nog even praktisch

– Onze vergaderingen gaan door op zondagochtend van 9u30 tot 12u30.
– Onze vergaderingen vinden meestal plaats op onze ‘Hoeve’: August van de Wielelei 218, 2100 Deurne; binnenkort onderdeel van Park Groot Schijn. 
– Qua uniform volstaan bij de Kapoenen een das en speelkledij; vanaf de Sjamfoeters verwachten we een hemd, groene broek en das.

Als er nog vragen zijn, stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Scouteske groeten
Groepsleiding den 43