Lid inschrijven

Wil je graag lid worden?

Sinds kort werken we met wachtlijsten om onze steeds wisselende leidingsploegen niet te hard te belasten. 

– Voor dit jaar (2018-2019) kunnen we jammer genoeg geen nieuwe leden meer toelaten bij de Kapoenen en Sjamfoeters. Ook de wachtlijsten voor beide takken zijn momenteel afgesloten om geen eindeloze wachtlijsten te creëren. 

– Kinderen die voor het einde van de inschrijvingen waren ingeschreven, maar geen plek meer hadden, komen automatisch op de wachtlijst terecht, en worden op de hoogte gehouden moest er eventueel plaats vrijkomen doorheen het jaar. Voor meer informatie mag je steeds sturen naar groepsleiding@rumoldus.be. 

– Voor inschrijvingen bij de Jong-givers en Givers mag je steeds nog een berichtje sturen naar groepsleiding@rumoldus.be. Afhankelijk van het geboortejaar kan het zijn dat hier nog plekjes vrij zijn. 

– Het inschrijven van nieuwe leden voor het scoutsjaar 2019-2020 kan pas vanaf 1 juli 2019. Het is niet mogelijk om reeds voor deze datum je kind in te schrijven voor eender welke tak. 

Voor meer info en vragen omtrent kan je steeds terecht bij de groepsleiding! Spreek ons aan tijdens de vergaderingen, stuur ons gerust een mailtje of bel ons op. 

 

 

 

 

 

 

 

Uitzonderingen op deze regel zijn broers en zussen van huidige leden of kinderen van oud-43’ers. Zij krijgen voorrang en kunnen via deze site hun kinderen online inschrijven vanaf 1 juni 2019. Zo hopen we nodeloos rondfietsen door ouders op zondagochtend te vermijden. 

Inschrijven in't kort

 

 

 

De inschrijvingen voor het scoutsjaar 2018-2019 zijn jammer genoeg sinds 25 juli afgesloten. 

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, laat gerust iets weten op groepsleiding@rumoldus.be 

Nog even praktisch

– Onze vergaderingen gaan door op zondagochtend van 9u30 tot 12u30.
– Onze vergaderingen vinden meestal plaats op onze ‘Hoeve’: August van de Wielelei 218, 2100 Deurne; binnenkort onderdeel van Park Groot Schijn. 
– Qua uniform volstaan bij de Kapoenen een das en speelkledij; vanaf de Sjamfoeters verwachten we een hemd, groene broek en das.

Als er nog vragen zijn, stuur gerust een mailtje naar groepsleiding@rumoldus.be

Scouteske groeten
Groepsleiding den 43