Lid inschrijven.

Wil je graag lid worden?

De inschrijvingen voor het volgend scouts-jaar starten binnenkort! Lees zeker nauwkeurig de hele procedure. Het inschrijven wilt jammer genoeg nog niet zeggen dat je kind ook direct kan beginnen. Ook wij hebben verschillende jaren die reeds vol zitten, en moeten steeds weer op het einde van het jaar bekijken of er plaatsjes vrijkomen. 

  • Inschrijvingen voor broers en zussen voor volgend scoutsjaar is nu afgesloten. Wij zullen deze antwoorden zo snel mogelijk bekijken en verwerken. 
  • Vanaf nu kunnen ook alle andere nieuwe leden worden ingeschreven. De inschrijvingslink verschijnt op de website onder de tab inschrijvingen. Deze inschrijvingen worden afgesloten op 24 juli 2020. 
  • Herinschrijvingen voor het volgend scoutsjaar starten na de zomerkampen!

Graag geven we nog even het overzicht mee van de huidige vrije plaatsen en wachtlijsten. Is er reeds een wachtlijst, mag je uiteraard nog steeds inschrijven. Er kunnen altijd plaatsen vrijkomen. 

1e jaar kapoenen – 2014 – plaatsen beschikbaar. 

2e jaar kapoenen – 2013 – momenteel vol

1e jaar sjamfoeters – 2012 – momenteel vol

2e jaar sjamfoeters – 2011 – plaatsen beschikbaar

3e jaar sjamfoeters – 2010 – momenteel vol

1e jaar jonggivers – 2009 – momenteel vol

Vanaf het geboortejaar 2008 zijn er steeds nog plaatsen beschikbaar. 

Bij de leidingsverdeling (eind juli/begin augustus) sluiten we de inschrijvingen af. Afhankelijk van het aantal leiding besluiten we dan hoeveel nieuwe leden we kunnen toelaten. Om het steeds fijn en verantwoordelijk te houden voor leden en leiding! Onze huidige richtlijn is 15 leden per geboortejaar. 

Meer vragen? Stel ze gerust aan [email protected]! Of bel de groepsleiding gerust op, telefoonnummers vind je op de website.

Nog even praktisch

– Onze vergaderingen gaan door op zondagochtend van 9u30 tot 12u30.
– Onze vergaderingen vinden meestal plaats op onze ‘Hoeve’: August van de Wielelei 218, 2100 Deurne; binnenkort onderdeel van Park Groot Schijn. 
– Qua uniform volstaan bij de Kapoenen een das en speelkledij; vanaf de Sjamfoeters verwachten we een hemd, groene broek en das.

Als er nog vragen zijn, stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Scouteske groeten
Groepsleiding den 43