Lid inschrijven.

Wil je graag lid worden?

De inschrijvingen voor het volgend scouts-jaar starten binnenkort! 

  • Vanaf 1 Juni 2019 kunnen broers en zussen van huidige leden, alsook kinderen van oud-leiding, zich inschrijven. Via het formulier op de website! De voorrangsperiode duurt exact één maand. 
  • Vanaf 1 juli 2019 kunnen ook alle andere nieuwe leden worden ingeschreven. Ook via de website. 
  • De wachtlijsten van afgelopen jaar worden niet aangehouden. Wie op de wachtlijst stond, dient dus opnieuw in te schrijven! Laat het dan ook nog even weten aan [email protected] 
  • Herinschrijvingen voor het volgend scoutsjaar starten na de zomerkampen!

Bij de leidingsverdeling (eind juli/begin augustus) sluiten we de inschrijvingen af. Afhankelijk van het aantal leiding besluiten we dan hoeveel nieuwe leden we kunnen toelaten. Om het steeds fijn en verantwoordelijk te houden voor leden en leiding! Onze richtlijn is 15 leden per geboortejaar. 

Meer vragen? Stel ze gerust aan [email protected]! Of bel de groepsleiding gerust op, telefoonnummers vind je op de website. 

 

Uitzonderingen op deze regel zijn broers en zussen van huidige leden of kinderen van oud-43’ers. Zij krijgen voorrang en kunnen via deze site hun kinderen online inschrijven vanaf 1 juni 2019. Zo hopen we nodeloos rondfietsen door ouders op zondagochtend te vermijden. 

Inschrijven in't kort

 

 

 

De inschrijvingen voor het scoutsjaar 2018-2019 zijn jammer genoeg sinds 25 juli afgesloten. 

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, laat gerust iets weten op [email protected] 

Nog even praktisch

– Onze vergaderingen gaan door op zondagochtend van 9u30 tot 12u30.
– Onze vergaderingen vinden meestal plaats op onze ‘Hoeve’: August van de Wielelei 218, 2100 Deurne; binnenkort onderdeel van Park Groot Schijn. 
– Qua uniform volstaan bij de Kapoenen een das en speelkledij; vanaf de Sjamfoeters verwachten we een hemd, groene broek en das.

Als er nog vragen zijn, stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Scouteske groeten
Groepsleiding den 43