Gebruik Master Schmidth Hoeve

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feest, evenement, zoek dan niet langer. 

Dankzij zijn unieke ligging is de Master Schmidt Hoeve de plaats bij uitstek voor het organiseren van fuiven, trouwfeesten, verjaardagsfeesten, … 

Indien u reeds een datum in gedachte heeft, kan u vrijblijvend de beschikbaarheid van de hoeve controleren en reserveren. Pas na het ondertekenen van het contract is uw reservatie definitief

Geschikt voor alle feesten!

De hoeve is uiterst geschikt voor diverse feesten! Van jeugdfuif tot een huwelijksfeest. Alles is mogelijk in de hoeve. Hiernaast vind u enkele foto’s van de hoeve. Zo krijgt u een beeld van wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement.

De locatie

De Master Schmidth Hoeve is gelegen te August Van De Wielelei 218 2100 Deurne. Ze is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op het domein mogen enkel auto’s parkeren om te laden en te lossen. Er is echter genoeg parkeerruimte voor de hoeve voorzien om al uw gasten te ontvangen.

Drank & voorzieningen

De hoeve is voorzien van een volledig uitgeruste toog. Dranken van Pils tot Frisdrank zijn beschikbaar. 

Verder is er een mogelijkheid tot gebruik van tafels en stoelen voor 50 personen.

Controleer de beschikbaarheid

Controleer hieronder de beschikbaarheid van de hoeve en vraag meteen een reservatie aan. Klik op een datum om de reservatie te starten. U kan de datum tijdelijk reserveren.

Pas na het ondertekenen van het contract is uw reservatie definitief!

De Hoeve kan niet worden gebruikt voor kampen en weekends.

Hou me op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de beschikbaarheid van de Hoeve? Vult dan u gegevens en u wordt automatisch ingeschreven op onze nieuwsbrief.

U kan zich ten allen tijden uitschrijven voor deze nieuwsbrief.