Zaterdag Club 43, Zondag geen scouts..

Beste ouders van de allerfijnste leden! 

Zaterdag is het eindelijk zo ver: Club 43! De bakfiets-benefiet van de scouts waar we tegelijkertijd een meer dan fijne en warme avond van willen maken met jullie allen. Vuur zal branden, de gezelligheid zal hoog liggen en de muziek top klinken. Meer dan genoeg redenen om Zaterdag-avond voor één keer in plaats van onze allerfijnste leden richting scoutslokalen af te zakken. Spoor meer dan gerust ook nog vrienden, famillie of kennissen aan om jullie mee te vergezellen. Allen meer dan welgekomen! 

Ouders die graag eens tussen onze fantastische leidingsploeg achter de toog willen staan mogen de groepsleiding ook nog steeds contacteren! De manier bij uitstek om ze allen nog beter te leren kennen 🙂 

De Bakfiets-Benefiet op zaterdagavond betekent eveneens dat het zondag jammer genoeg geen vergadering is voor de leden. Zondag 10 maart staan leiding en jins er weer met een Boerenvergadering, Jongens-Meisjes vergadering,…

Tot zaterdag? Tot zaterdag! 

Met vriendelijke groet en stevige linker! 

Leiding en groepsleiding van de rumoldus. 

Ps: We vingen ook stemmen op van ouders die er jammer genoeg niet geraken, maar de scouts toch graag willen steunen in het Bakfiets-project. Een vrije bijdrage, geheel vrijblijvend, mag en kan steeds op het scouts-rekeningnummer: BE64 9791 6588 4452 + vrije vermelding: Bakfiets-Benefiet. Maar hopelijk zien we jullie natuurlijk allemaal gewoon op zaterdag-avond.. 🙂 

Geef een reactie