Club 43: met Papa Mojito!

Aan de beste ouders van de fijnste leden!

Schrijf het snel in de agenda! 2 maart organiseren we met de leiding een feestje in het lokaal, voor de gehele scouts-familie, en dus meer dan ooit ook voor jullie allemaal, en al je vrienden en kennissen! Altijd al eens uitgekeken naar komen dansen in de scouts-lokalen? Dit is de moment!

Het belooft dan ook een meer dan memorabele avond te worden: Papa Mojito komt namelijk de plaatjes aan elkaar draaien (wereldberoemd op sfinks en ver daarbuiten!).

De avond draait absoluut puur om het plezier, en elkaar beter te leren kennen. Daarnaast gaat al de opbrengst ook naar de toekomstige bakfiets die we met de scouts op het oog hebben. We willen voor de volgende kampen en weekends graag een eigen bakfiets aanschaffen. Voor minder co2, meer plezier en meer beenspieren! Het nuttige wordt dus meer dan ooit aan het plezierige gekoppeld 🙂

meer info ook op het fb evenement, zet je alvast op aanwezig! https://www.facebook.com/events/2158611904390482/

Tot dan!

De leidingsploeg

Geef een reactie