Rumoldus in kerst -en examenmodus.

De temperaturen geven het aan: het wordt stilletjes aan echt wintertijd. Het heeft nog even geduurd.. 🙂 Maar: dat wilt ook zeggen dat de scouts vanaf dit weekend in kerst-modus gaat. Deze vrijdag is er nog het giverfeestje, maar geen vergadering meer voor andere takken.

Er is namelijk de blok-periode die aanvangt voor de leiding, alsook de vele fijne familiefeesten die ongetwijfeld reeds op de planning staan. Na de kerstvakantie vangen we dan met veel plezier het tweede deel van het scoutsjaar aan! Er staan nog ongelofelijk veel fijne dingen gepland 🙂 Na kerst meer! 

De examen-periode voor de leiding betekent ook dat er in Januari traditioneel weer groepsvergaderingen plaatshebben. Dit om de leden terug een zondag vol avontuur te kunnen bezorgen, maar ook leiding de mogelijkheid te geven examens tot een goed einde te brengen. Ook belangrijk uiteraard 🙂 Meer info volgt nog later via mail + zal terug verschijnen op het Zonnig Spoor, op onze website.

Geef een reactie