Rumoldus gaat op weekend…

en meer bepaald de kapoenen, sjamfoeters en jong-givers mogen hun zak alvast beginnen klaarmaken 🙂 Weekendbrieven zijn normaal al via mail tot bij jullie geraakt, maar in bijlage nogmaals de weekendbrieven voor zekerheid! Indien nog vragen: stel ze gerust aan de takleiding!

De kapoenen hebben een slaapvergadering van Vrijdag 16 op Zaterdag 17 november, en verblijven in de scoutslokalen! De Sjamfoeters gaan op weekend richting Wuustwezel van Vrijdag tot en met Zondag. De Jong-Givers trekken van Vrijdag tot en met Zondag richting Essen. Details vind je verder in de weekendbrieven!

De givers trekken niet op weekend, maar hebben volgend weekend wel een ongetwijfeld heel erg fijne avondvergadering gepland!

Geniet ervan!

En tot de volgende 🙂

Groepsleiding en leidingsploeg!

 

Attachments

Geef een reactie