Ouders, wij willen voetballen!

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Op zondag 11 november zal de jaarlijkse voetbalmatch tussen de leiding en oud-leiding/ouders weer plaatsvinden. Dit jaar aansluitend op de gewone vergadering dus reden te meer om gezellig te blijven hangen en er bij te zijn!

De leiding zal aangevuld worden met de Jins en het team van de ouders en oud-leiding wordt bijgestaan door derdejaars Givers. Niveau of ervaring is van geen belang, het spelplezier primeert! Spelers krijgen een tenue (voetbalschoenen en kousen zelf mee te nemen) en er is de mogelijkheid om achteraf te douchen.

Als je graag mee wil voetballen stuur dan een mailtje naar grc@rumoldus.be met vermelding van voornaam, achternaam en geboortedatum voor donderdag 8/11 en verder hopen wij natuurlijk ook op vele SUPPORTERS. 

Spelers worden verwacht om 12u15 aan de velden van Stabelino (voor/naast de Hoeve), aftrap om 13u00.  Nadien is er de mogelijk om samen iets te drinken en voor en tijdens de match voorzien de Givers wederom lekkere hamburgers! Perfect voor een voetbalfeest, en een fijn voorsmaakje voor de rumoldus bakt burgers in het laatste weekend van November! 

Wij zijn alvast vastberaden er een spektakelstuk van te maken en hopen op vele supporters! Dat de beste mogen winnen 🙂 

De leidingsploeg en groepscomité den 43!

Geef een reactie