Info info infomoment!

Aan de beste ouders van de fijnste leden! 

Aanstaande zondag voorzien niet alleen de leiding een topvergadering voor de leden, maar plant ook de groepsleiding een ‘informatieve activiteit’ voor de ouders 🙂 Met het oog op het nieuwe jaar geven we (Nisse en Kobe) graag nog wat meer info over de scouts, de jaarkalender, het park groot schijn, het jaarthema en beantwoorden we graag zoveel mogelijk van jullie vragen. We proberen het kort te houden en af te ronden tegen het einde van de vergadering zodat jullie direct met de leden mee naar huis kunnen. Beginnen doen we om 12u sharp! 

Als je erbij kan zijn, des te fijner! Moest het toch niet lukken (het is nogal een drukke zondag met verschillende fijne en belangrijke initiatieven..) spreek ons dan nog gerust eens aan op een volgende vergadering met al je vragen. De kalender voor het nieuwe jaar verschijnt ook per direct online na het infomoment. 

Met een stevige linker en vele vriendelijke groeten, 

De groepsleiding, Nisse en Kobe.

Geef een reactie