Herinschrijving Scoutsjaar 2018-2019

Beste ouders en leden,

Elk nadeel heb zijn voordeel: de vakantie is bijna gedaan.. maar de scouts loert zo ook weer bijna om de hoek! Met de nieuwe leidingsploeg kijken we hier alvast enorm naar uit. We hebben er ongelofelijk veel goesting in en kunnen haast niet meer wachten! 

  • Voor het nieuwe scoutsjaar (2018-2019) zijn alle leden van vorig jaar automatisch terug ingeschreven door de administratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen (wat heerlijk handig toch!). Om deze herinschrijving af te ronden en te bevestigen vragen we wel om ten laatste voor 21 september €40 lidgeld te storten op het rekeningnummer BE64 9791 6588 4452, op naam van Scouts Sint-Rumoldus, en met vermelding van ‘lidgeld – tak v.h lid – naam v.h lid’ (dit houdt direct ook de persoonlijke verzekering via Scouts en Gidsen Vlaanderen in!). 
  • Het betalen van het lidgeld mag nooit een drempel zijn om je kind of kinderen te laten meegenieten van het scoutsgebeuren. Voor vragen hier omtrent mag en kan je steeds contact opnemen met de groepsleiding: via mail groepsleiding@rumoldus.be, via telefonisch contact of door ons persoonlijk aan te spreken op de Zondagse vergaderingen. Dan vinden we samen een oplossing!  
  • Moest je dochter of zoon beslissen toch niet meer deel te nemen aan de scoutsactiviteiten van volgend jaar, gelieve dan zo snel mogelijk iets te laten weten aan groepsleiding@rumoldus.be. Er staan namelijk terug heel wat kids te popelen op wachtlijsten.  

Moesten er nog vragen zijn mag je ons steeds telefonisch contacteren, een mailtje sturen of gewoonweg aanspreken op onze vergaderingen op Zondag ochtend. 

Groetjes! 

de leidingsploeg van ‘den 43’.

 

                                                                         

Geef een reactie