CHOCOSLAG

Beste ouders en liefste leden,

[Klik hier om direct door te gaan naar het inschrijvingsformulier]

Zoals u misschien wel weet houden we zoals de vorige jaren ook dit jaar weer een chocoslag.
Wij verkopen ook nu weer een overheerlijke Marbi Choco. Dit is een pot choco van melkchocolade met een extra laagje chocolade bovenop (200 g) voor 3,50 euro. Deze worden allemaal geleverd door chocolaterie Carmina, een chocolaterie uit Deurne zelf die overheerlijke choco maakt.

Met de winst van de verkoop wordt gezorgd voor extratjes doorheen het jaar en op kamp, we kunnen hiermee ook de prijs van het kamp een beetje lager maken. Spoor dus zeker familie, vrienden en kenissen aan om veel te kopen want hoe meer we verkopen, hoe meer leuke dingen we op kamp kunnen doen (of ijsjes eten, of …)!
Voor de beste verkopers is zoals elk jaar weer een prijs voorzien, na de verkoop zal deze worden uitgedeeld, dus haal jullie beste verkoopstalenten al maar boven!

Hier kunnen jullie je naam doorgeven en het aantal potten dat jullie hebben verkocht. Om ervoor te zorgen dat we het juiste aantal potten kunnen leveren moeten de bestelling ten laatste op 15/10/’17 binnen zijn. De choco komt dan de week daarna bij ons aan op de scouts en die zondag zullen wij jullie de bestelde potten meegeven naar huis, dit is ook het moment dat er betaald kan worden. Die dag zelf zullen we ook nog huis aan huis choco gaan verkopen.

Alvast heeeeeeeeeeel veel succes met het verkopen en eet smakelijk 🙂

Inschrijven kan hier

Geef een reactie